F1-game F1 2011 op 23 september beschikbaar

De officiële game van het 2011 FIA Formula One Championship releast op 23 september voor PS3, Xbox 360 en PC, handheld consoles volgen. Gamers kunnen het Development Team vragen stellen en zo ’s werelds eerste testrit met de nieuwe game winnen.

Codemasters kondigt aan dat F1 2011, de opvolger van het snelst verkopende Formule 1-game ooit, zich een weg naar de winkels baant op vrijdag 23 september 2011. F1 2011, opvolger voor het BAFTA-winnende F1 2010, is nu reeds te bestellen in pre-order en is in ontwikkeling voor PS3, Xbox 360 en PC bij Codemasters te Birmingham.

De Handheld versies van F1 2011 zijn eveneens in productie voor Nintendo 3DS en Sony’s next generation portable entertainment system (NGP), en worden beide ontworpen om het maximale potentieel te benutten dat de beide nieuwe platformen te bieden hebben. Releasedata voor de beide handheld versies worden later bevestigd.

In F1 2011 zullen gamers uitgedaagd worden volgens het ‘Be the driver, Live the Life, go compete’- principe, met verregaande technische- en gameplay aanpassingen en on- en off-track competitieve en co-op multiplayer elementen. In F1 2011 zul je alle officiële teams, piloten en circuits aantreffen van het officiële 2011 FIA Formula One World Championship, inclusief huidig FIA Formula One Drivers’ wereldkampioen Sebastian Vettel. In 2011 wordt ook de Grand Prix van India op het Delhi’s Jaypee International Race Circuit toegevoegd en is er de terugkeer van de legendarische Nürburgring.

Om de aankondiging kracht bij te zetten biedt Codemasters gamers de kans om als eerste F1 2011 te spelen en te figureren in de Development Diary Trailers die binnenkort op de wereld worden losgelaten. Om deel te nemen dien je je vraag op te nemen als video, en die te uploaden naar Youtube.

De meest interessante en creatieve inzendingen zullen uitgenodigd worden bij Codemasters te Birmingham om in mei de game daar al aan een eerste hands-on test te onderwerpen, het team te ontmoeten en hun vragen daar te stellen. De dag zal gecapteerd worden op film en vrijgegeven worden als en first-look video. Winnaars die er de betreffende dag niet kunnen bij zijn, zullen de kans geboden worden om toch in de trailers voor te komen via voorafgaand opgenomen video vragen die aan het Development team gesteld worden.

Voor alle voorwaarden en info hoe deel te nemen, facebook.com/formula1game.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel het boek van Haas F1-teambaas Guenther Steiner: Surviving to drive!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
bol7daagsebol7daagse
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print