F1-journalist onthult een vriendschappelijk moment tussen Hamilton en Verstappen in Abu Dhabi

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Tom Clarkson heeft een vriendschappelijk moment tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton onthuld dat de camera’s in Abu Dhabi niet haalde.

De persconferenties op donderdag waarbij de rijders twee aan twee te gast zijn worden geregeld door Tom Clarkson en in Abu Dhabi was Lewis Hamilton uiteraard gekoppeld aan Max Verstappen. Ondanks het feit dat de rivaliteit tussen beide heren enorm groot was begroetten ze elkaar met een vriendschappelijke fist bump en Clarkson had gehoopt dat dit het beeld van de dag zou geworden zijn.

“Er was een grappig moment in het weekend waar, voorafgaand aan het samenzitten van Max en Lewis op donderdag, er een grote discussie was over gaan we voor het cheesy handshake shot,” vertelde Clarkson tijdens de laatste F1 Nation podcast.

“Die ik denk dat jij (Damon Hill) en Michael Schumacher een paar keer gedaan hebt, nietwaar? Dus het is, gaan we voor het cheesy handdruk shot, want dat is wat alle kranten zullen willen?”

“Hoe dan ook, Max komt vroeg, gaat zitten en we maken een praatje. Zo’n drie minuten later komt Lewis binnen, loopt meteen naar hem toe, geeft hem een vuistje en zegt: ‘Hoe gaat het met je, man?’ En ze kletsen een beetje.”

“Ik dacht, briljant. Dat is het schot. Ik hoef me geen zorgen meer te maken over die flauwe handdruk. En we hadden er een Netflix-camera bij. We hadden de twee camera’s die we sowieso in de persconferentiezaal hebben. Er was zelfs een fotograaf bij.”

Maar Clarkson viel meteen van zijn wolk toen bleek dat iedereen dat moment tussen de twee titelrivalen gemist had.

“Dus de persconferentie wordt gehouden en ze hebben een goede babbel,” vervolgde Clarkson.

“En aan het eind zei ik tegen de Netflix-man: ‘Ah, je moet genoten hebben van het vuistje’. En hij zegt, ‘Oh, ik heb het gemist, maat, ik heb het gemist’. Ik zei, ‘Je hebt het gemist? En hij zei, ‘Ja, ik was gefocust op Lewis en tegen de tijd dat ik zag wat er gebeurde, had ik het gemist’. Oh, oké’.”

“Dus toen wendde ik me tot de cameraman van de FOM, en ik zei, ‘Heb je het?’ En hij zei: ‘Nee, maat, we hadden de plaat nog omhoog staan’, voor het begin van de persconferentie.”

“Ik ging toen naar de fotograaf, ‘Heb je het?’ En hij zei, ‘Eh, nee maat, sorry, ik heb het niet. Ik had de verkeerde lens op’.”

“Dus niemand weet van deze fist bump, behalve ik en de mensen daar, ongeveer drie anderen in de kamer!”

Profiteer tijdens CYBER WEEKEND van unieke aanbiedingen: OP=OP!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Black Friday 2022Black Friday 2022