F1: “Komende weken volgt rest van F1-kalender, hopelijk met publiek”

De Formule 1 bevestigde vandaag de eerste acht races van de nieuwe F1-kalender, races die zonder publiek zullen plaatsvinden maar de F1 hoopt om later dit jaar alsnog races met publiek te kunnen afwerken.


“Doordat de situatie met het coronavirus COVID-19 wereldwijd constant in beweging is zal de F1 de details van de rest van de kalender de komende periode verder finaliseren. We hopen om in de loop van de komende weken de rest van de kalender te publiceren. We willen zo’n 15 à 18 races op de kalender hebben met een einde van het seizoen in december.”

De Formule 1 liet weten dat de eerste races van het nieuwe seizoen achter gesloten deuren zullen plaatsvinden maar ze hopen dat er later wel fans op een veilige manier de races kunnen bijwonen.

“De gezondheid en de veiligheid van iedereen die iets met de races te maken heeft is onze absolute prioriteit. De F1 en de FIA hebben een gedetailleerd plan om te voldoen aan de hoogst mogelijke veiligheidsstandaarden.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en profiteer nog snel van de SOLDEN via onderstaande banner Sale / Solden juli 2021Sale / Solden juli 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print