F1 lanceert allereerste ‘Fan Festival’ tijdens GP van Spanje

De nieuwe eigenaars van de Formule 1 proberen er alles aan te doen om de sport aantrekkelijker te maken voor de fans. Ze organiseren daarvoor in Barcelona zelfs het allereerste ‘Fan Festival’ tijdens de GP van Spanje.

De zogenaamde ‘F1 fan zone’ bestaat al enkele jaren. Ze was telkens ergens op een centrale plaats op de verschillende F1-circuits terug te vinden. De belangrijkste verkooppunten van merchandising alsook eetgelegenheden waren er terug te vinden.

Vanaf de GP van Spanje wordt de ‘F1 fan zone’ echter verder uitgebreid en krijgen we een ‘Fan Festival’. Naast de merchandising en eetgelegenheden zullen er voortaan ook racesimulatoren, een kabelbaan en lokale DJ’s terug te vinden zijn. F1-fans kunnen zich bovendien ook wagen aan een pitstop-uitdaging.

Maar er is meer. F1-fans maken ook via een wedstrijd kans op Paddock Club-passen en ze krijgen de mogelijkheid om met de F1-teams op de foto te gaan. Ook maak je kans op een ritje met een tweezitter over het Circuit de Barcelona-Catalunya.

“De Formule 1 ondergaat een serieuze evolutie en de GP van Spanje vormt een mijlpaal in de geschiedenis van het merk dat de Formule 1 is,” laat Sean Bratches, de managing director van de Formule 1 weten. “Van in het begin wilden we de fans dichter bij de sport brengen en de sport aantrekkelijker maken.”

“De lancering van het ‘Fan Festival’ dit weekend is nog maar het beginpunt en we kijken er naar uit om de races op deze manier nog meer tot leven te brengen, zowel dit seizoen als daarna.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel hier jouw Max Verstappen merchandise !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale / Solden juli 2022Sale / Solden juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale / Solden juli 2022Sale / Solden juli 2022