F2-bolide Giuliano Alesi in beslag genomen na dodelijke crash Hubert

Na de dodelijke crash van Anthoine Hubert is de F2-bolide van Trident-rijder Giuliano Alesi in beslag genomen voor het onderzoek naar de dodelijke crash van Anthoine Hubert.


Het parket van Luik startte afgelopen weekend een onderzoek naar de dodelijke crash van Anthoine Hubert. Daarbij werd naast de bolides van Hubert en Correa ook de F2-bolide van Giuliano Alesi, de zoon van voormalig F1-piloot Jean Alesi, in beslag genomen.

Door de inbeslagname zal Trident slechts met één wagen aan de start verschijnen van het raceweekend in Monza. Opmerkelijk is echter dat teamgenoot Ralph Boschung zijn wagen moet afstaan aan Giuliano Alesi. Wat het des te pijnlijker maakt is dat de Zwitser tot dusver meer punten behaalde dan Alesi.

Trident is niet het enige team dat slechts met één wagen aan de start zal verschijnen. Aangezien het geen vervanger oproept zal het Arden-team waarvoor Anthoine Hubert reed met slechts één wagen racen.

Ook het Sauber Junior Team, waarvoor de Amerikaan Juan Manuel Correa rijdt, heeft geen vervanger opgeroepen en zal met slechts één wagen deelnemen. In totaal zullen er in Monza dus slechts zeventien in plaats van twintig w agens op de startgrid staan.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022