Familie Michael Schumacher houdt mooi eerbetoon voor Jean Todt

FIA
FIA

De familie van Michael Schumacher heeft een eerbetoon gehouden voor Jean Todt, de man die de laatste twaalf jaar aan het hoofd van de FIA gestaan heeft en een persoonlijke vriend van de familie is.

Jean Todt gaf eind vorige week het stokje door als voorzitter van de FIA aan Mohammed Ben Sulayem. De nalatenschap van de Fransman als voorzitter is er één van een voorzitter die ijverde voor veiligheid want onder zijn bewind kwam er bijvoorbeeld de intrede van de Halo in de single seater-racerij.

In een vorig leven was Jean Todt uiteraard beter bekend voor zijn periode als teambaas bij Ferrari waar hij samen met Michael Schumacher een van de meest succesvolle periodes van de Scuderia volmaakte. Tot op de dag van vandaag is Todt een van de beste vrienden van de familie Schumacher en is hij een van de weinigen die de onfortuinlijke Duitser persoonlijk kan bezoeken.

“Het vieren van een man die altijd een visie en een groot hart heeft gehad,” was te lezen in een verklaring van de familie Schumacher op Twitter.

“Jean, je hebt je stempel gedrukt in de wereld van de autosport en je bent een inspiratie voor velen over de hele wereld en voor onze familie in je strijd voor verkeersveiligheid.”

“We zijn er trots op je aan onze zijde te hebben, en we zijn er trots op aan je zijde te blijven in het volgende hoofdstuk van je leven. Op nog meer tijd samen. Liefs van de hele Schumacher-familie.”

Todt reageerde op het eerbetoon met een hartverwarmend kort bericht: “Ik hou voor altijd van je”.

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022