Fans krijgen een unieke kans: Alfa Romeo C43 wordt meteen al geveild

F1 Authentics
F1 Authentics

De nieuwe F1-bolide die Alfa Romeo vandaag heeft onthuld en aan het grote publiek heeft voorgesteld wordt meteen al geveild.

Lovende kritieken kreeg Alfa Romeo na de presentatie van de C43. De rood-zwarte livery valt bij de fans duidelijk in de smaak en voor die fans had Alfa Romeo na afloop van de presentatie nog iets extra in petto.

Er kan immers geboden worden op de Alfa Romeo F1-bolide met chassisnummer 1. Het bieden begon op 31 000 Britse pond maar ondertussen is het hoogste bod al opgelopen tot 71 000 Britse pond. Aangezien de veiling pas op 21 februari afloopt kunnen de biedingen nog hoog oplopen.

Voor het hoogste bod krijg je naast een door Valtteri Bottas en Guanyu Zhou gesigneerd plaatje ook de raceoveralls en raceboots die Zhou en Bottas tijdens de presentatie droegen. Uiteraard worden ook deze gesigneerd.

Belangrijk om weten is echter dat er bovenop de geboden prijs ook vijf procent administratieve vergoeding betaalt dient te worden. Bovendien moet je de wagen ook zelf bij F1 Authentics gaan afhalen, al willen ze voor een ‘prijsje’ ongetwijfeld ook aan huis leveren. Geïnteresseerden kunnen hier terecht voor meer info of het uitbrengen van een bod.