Fans zien iets bijzonder in video: krijgt nieuwe Ferrari F1-bolide rood-zwarte livery?

CEVA - Instagram
CEVA - Instagram

Ferrari heeft vandaag CEVA bevestigd als nieuwe partner. Een zoveelste partner in een lange rij maar de fans van de Scuderia hebben iets opmerkelijk gezien in de video die naar aanleiding van de bekendmaking van de samenwerking werd gepubliceerd.

CEVA is actief in de logistiek en wordt een nieuwe zogenaamde ’team partner’. Daarbij zetten de bedrijven uiteraard graag in de verf dat ze samenwerken met een F1-team, in dit geval Ferrari. CEVA plaatste een video online met wat promobeelden en daarop valt iets opmerkelijk te bespeuren.

We zien in de video een oude Ferrari F1-bolide waarop enkele oude sponsors zoals bijvoorbeeld UPS verwijderd zijn. Maar in de achtergrond is iets opmerkelijks te zien. Aandachtige fans hebben in de achtergrond immers een deels zwart gemaakte vrachtwagen van Ferrari gezien.

Meestal liggen de kleuren van de vrachtwagens in het verlengde van de livery van de F1-bolide. Aangezien bij de voorstelling van CEVA ook nog eens nadrukkelijk de kleur zwart gebruikt wordt zou dit erop kunnen wijzen dat de nieuwe Ferrari F1-bolide een rood-zwarte livery zal krijgen.

De video kan je hieronder bekijken:

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
WonenWonen
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print