Felipe Massa dankt Rubens Barrichello

Felipe Massa moest de Grote Prijs van Valencia in 2009 dan wel op de televisie volgen maar de Braziliaanse rijder werd niet vergeten. GP-winnaar Rubens Barrichello had zelf een speciaal helmdesign waarmee hij aangaf dat hij aan z’n landgenoot dacht.

Rubens Barrichello bezocht Felipe Massa meermaals na diens crash in Hongarije. Een veer kwam toen los van de wagen van Barrichello en klapte enkele seconden later op de helm van Felipe Massa die aan hoge snelheid kwam aangereden. Felipe Massa liet alvast weten dat Rubens Barrichello geen enkele schuld treft en dat ze nog steeds goede vrienden zouden zijn.

Tijdens de GP van Valencia maakte Barrichello gebruik van het helmdesign van Massa om op die manier zijn steun toch nog maar eens te betuigen. Nu Barrichello eindelijk zijn eerste zege van het seizoen te pakken heeft zal hij misschien wel wat gehecht geraken aan het helmdesign van Massa. Massa zou er waarschijnlijk geen probleem mee hebben.

“Mijn eerste poging om Rubens te bereiken is mislukt omwille van zijn briefing na de race. Even later kon ik hem dan wel feliciteren met zijn zege en bedanken voor zijn gebaar naar mij toe tijdens de GP. Het raakte me echt toen het design van zijn helm zag en toen ik hoorde dat hij er speciaal voor mij gebruik zou van gaan maken. Ik ben Rubens erg dankbaar voor dit hele weekend”.

“Ik heb voor het laatst een race moeten volgen op televisie in 2003 omdat ik niet speciaal naar Japan wilde reizen als testrijder van het team. Ik hoopte op de zege van Rubens want vergeet niet dat ik de winnaar van 2008 nog ben. De eer van Brazilië lag in de handen van Rubens en heeft uitstekend gereden. Volgens mij had hij Lewis sowieso ingehaald, zonder de fout van McLaren tijdens hun pitstop”, aldus Felipe Massa
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print