Felipe Massa: “Formule E is nu een mooi plan B voor F1-piloten”

Volgens de Braziliaanse Formule E-piloot Felipe Massa is de Formule E als sport uitgegroeid tot een waardig alternatief voor F1-piloten.


Felipe Massa is dit seizoen één van de zeven rijders op de grid die ooit in de Formule 1 actief waren. Volgens de Braziliaan is dat geen toeval en is de elektrische raceklasse momenteel een mooi alternatief voor rijders na hun carrière in de Formule 1.

“De Formule E doet exact wat er dient te gebeuren. De sport groeit,” vertelde Massa tegenover ‘The Mirror’. “Wanneer een kampioenschap groeit en steeds groter wordt dan beginnen de grote namen interesse te tonen.”

“Ik was geïnteresseerd. Ik volgde de Formule E van in het begin en had interesse. Het was het enigste kampioenschap waarnaar ik keek en waarin ik na de Formule 1 wou racen.”

De voormalig Ferrari F1-piloot is naar eigen zeggen een echte believer van de Formule E.

“Ik focus me op de Formule E omdat ik in de toekomst van de Formule E geloof, meer dan in eender welk ander kampioenschap.”

“Ik ben er van overtuigd dat eender welke rijder die niet in de F1 kan blijven zal proberen om de overstap naar de Formule E te maken, daar ben ik 100 procent van overtuigd,” besloot Massa.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en koop bij Bol.com via onderstaande banner Naar Buiten 2021Naar Buiten 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print