Felipe Massa: “Sebastian Vettel dumpen was de juiste keuze voor Ferrari”

Volgens voormalig Ferrari-rijder Felipe Massa heeft Ferrari de juiste keuze gemaakt door Sebastian Vettel eind dit jaar aan de kant te schuiven en Carlos Sainz aan te trekken.


“Vettel zijn tijd is voorbij,” vertelde Felipe Massa tegenover het Braziliaans ‘Globo.com’. “Zo erg zelfs dat zijn resultaten dit jaar bewijzen dat Ferrari de juiste keuze heeft gemaakt om zijn contract niet te vernieuwen.”

Tegelijkertijd vindt Massa het bijzonder jammer om Ferrari zo’n moeilijke tijd te zien beleven waarin de wagen helemaal niet competitief genoeg is.

“Het is altijd jammer om zo’n belangrijk team te zien lijden. Niemand wil Ferrari in zo’n situatie zien, met deze problemen,” aldus Massa.

“Het is een buitengewoon team, ik heb een geweldige affectie voor hen. Het is zonder twijfel een team dat compleet anders is dan al de andere teams, het is bijna een religie.”

Volgens Massa zal Ferrari naast goede rijders uiteraard ook een goede wagen nodig hebben. Masa is er echter van overtuigd dat Ferrari met Carlos Sainz een goede rijder naast Leclerc heeft gekozen.

“Uiteraard hebben ze in de eerste plaats een competitieve wagen nodig. Maar Carlos Sainz is een goede rijder, hij is jong en heeft nog heel wat mogelijkheden om te groeien,” besloot de Braziliaan.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel de nieuwe F1-game F1 2021 via deze link en steun F1journaal.be

Steun F1journaal.be en koop via onderstaande banner Sale / Solden juli 2021Sale / Solden juli 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print