Ferrari-baas roept Felipe Massa tot de orde

Luca di Montezemolo kan niet lachen met de uitspraak van Felipe Massa dat hij zijn Spaanse teamgenoot tijdens de komende races niet meer zal helpen.
image
Felipe Massa verklaarde eerder deze week dat hij tijdens de resterende races van het seizoen volledig zijn eigen kans wil gaan en Fernando Alonso niet meer zal helpen (Lees: Felipe Massa: “Ik ga Alonso de komende races niet meer helpen”). Luca di Montezemolo, de Ferrari-baas, kan daar niet mee lachen en wil er dan ook niet van weten.

“Wil hij Fernando Alonso niet meer helpen?” vroeg di Montezemolo zich af tijdens het interview met ‘Gazzetta dello Sport’. “Alsjeblieft, toch. Hij gaat het zeker en vast doen. Hij gaat ons helpen het kampioenschap bij de constructeurs en de rijders te winnen.”

Een op zijn minst opmerkelijke uitspraak, wetende dat de kloof in beide kampioenschappen toch al redelijk groot is. Maar de boodschap is duidelijk, zo lang het theoretisch mogelijk is zal Ferrari alles in het werk stellen, dus ook teamorders, om het maximaal aantal haalbare punten te behalen en zo veel mogelijk punten in te lopen op Red Bull en Sebastian Vettel. Al moeten ze daarvoor in eerste instantie uiteraard wel voor de Duitser en zijn Red Bull weten te finishen …
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}