Ferrari bedankt supporters voor steun om eventueel F1 te verlaten

Ferrari heeft haar fans bedankt voor de steun die het team krijgt sinds ze het dreigement uitte om de Formule 1 te verlaten.
Sedert de beslissing om het eventueel voor bekeken te houden met de F1 heeft de Italiaanse renstal Ferrari een heleboel berichtjes gekregen waarin staat dat ze volledig gelijk hebben. Speciaal daarom bedankte Ferrari-president Luca di Montezemolo persoonlijk alle supporters op de website en laat hij nogmaals weten dat Ferrari daadwerkelijk zal overstappen naar een andere klasse. Behalve als de sport zichzelf kan blijven.

“Ik wil graag de mensen bedanken die ons op dit ogenblik steunen. We kregen mails van mensen over heel de wereld en de steun die ze ons geven is van groot belang. Als we de F1 moeten verlaten zullen we naar een andere sportklasse trekken en ik weet nu al dat onze trouwe fans ons zullen volgen.”

“We maken al 60 jaar deel uit van de F1 en we hebben zowat elk record op onze naam staan. Als we de sport verlaten zal dat sowieso in eer zijn. Onze supporters zullen ons volgen tot in elke uithoek van de aardbol want racen zit nu eenmaal in het DNA van Ferrari”, zo vertelde de Ferrari-president op de website van Ferrari.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023