Ferrari bespioneert Mercedes op een ‘onopvallende’ manier

Tijdens de tweedaagse test in Abu Dhabi trachtte een medewerkster van Ferrari op een ‘onopvallende’ manier een duidelijker beeld van de Mercedes te verkrijgen.

Het afschermen van F1-bolides, tijdens raceweekends is het verboden, maar tijdens tests gebeurt het bijna constant dat teams elkaar trachten te bespioneren. Een medewerkster van Ferrari had er echter niet beter op gevonden dan plaats te nemen op de tribune boven de pitbox van Mercedes. De Spaanse fotograaf Miquel Liso kreeg de vrouw in de gaten en zijn foto’s gaan nu de wereld rond.

Gekleed in het uniform van Ferrari en met een speciale infraroodcamera in de hand trachtte de medewerkster van de Italiaanse renstal om een duidelijker beeld te krijgen van de warmteverdeling van de Mercedes F1-bolide. Toen Mercedes de medewerkster in de gaten kreeg stuurde de renstal de ‘spionne’ wandelen.

Het Duitse Bild had meteen al een leuke naam voor de vrouw met de infraroodcamera: ‘agenda Jane Blond’, een ludieke verwijzing naar James Bond uiteraard …

Het speculeren over de vrouw gaat op Twitter trouwens lekker verder, daar wordt er druk gespeculeerd over het feit of het wel een medewerkster van Ferrari is. Sommigen suggereren dat het ook iemand van een andere renstal kan zijn in kledij van Ferrari. Leuk toch, die speculaties …


a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print