Ferrari-fans willen vandaag in het rood de 45ste verjaardag Schumacher vieren

Michael Schumacher ligt nog steeds in het ziekenhuis van Grenoble en daar zal hij vandaag vergezeld worden door heel wat Ferrari-fans.
De Scuderia Ferrari fanclubs hebben gisteren immers een oproep gelanceerd om massaal naar Grenoble te komen en daar in het rood op te dagen. Ze willen vervolgens op een ingetogen manier de 45ste verjaardag van Michael Schumacher vieren. De oproep kwam ook de website van Ferrari te staan en er werd tegelijkertijd benadrukt dat het een stille en respectvolle manifestatie moest worden.

In het ziekenhuis van Grenoble kunnen ze dus maat best de nodige maatregelen nemen want wanneer er door Ferrari-fans iets ondernomen wordt dan mag je er zeker van zijn dat er veel volk zal opdagen. Alleen al vanuit Italië zouden er minstens twintig bussen ingelegd worden om naar Grenoble af te reizen.

Voor Schumacher zelf alsook zijn familie is het een verjaardag in mineur. Gisteren legde Corinna, de vrouw van Michael Schumacher, zijn geluksbrenger naast zijn bed in de hoop dat dit de Duitser zijn herstel zou bespoedigen. Schumacher kreeg de geluksbrenger van Corinna toen ze in het huwelijksbootje stapten. Sindsdien nam de Duitser de geluksbrenger steeds mee toen hij in de Formule 1 reed.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print