Ferrari gaat door Carlos Sainz aan het ‘Spaanse bier’

Estrella Galicia
Estrella Galicia

Voorafgaand aan de presentatie van het team alsook de nieuwe F1-bolide heeft Ferrari gisteren twee nieuwe sponsors bekendgemaakt.

Door het aantrekken van Carlos Sainz als racepiloot heeft Ferrari ook Estrella Galicia 0,0, de alcoholvrije variant van het Spaanse biermerk, als sponsor aangetrokken.

Vorig jaar was Estrella Galicia 0,0 terug te vinden op de McLaren F1-bolide maar gezien de overstap van Sainz naar Ferrari is het niet meer dan logisch dat de jarenlange trouwe sponsor van de Spanjaard vanaf dit jaar bij Ferrari terug te vinden is. De Estrella Galicia 0,0 wordt zo het ‘officieel biertje’ van Ferrari.

Naast Estrella Galicia heeft Ferrari nog een sponsorovereenkomst verder uitgebreid. Ferrari kondigde immers een uitgebreide samenwerking met het luxe horlogemerk Richard Mille. Vorig jaar viel er al een horloge van Richard Mille aan de pols van Charles Leclerc te bespeuren en dat zal dit jaar ongetwijfeld opnieuw het geval zijn.

De voorbije dagen was ook al veel te doen rond het feit dat ook McLaren-rijder Daniel Ricciardo een Richard Mille ter waarde van bijna 1 miljoen euro voor rond zijn pols cadeau kreeg (lees artikel).

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022