Ferrari: “Geen interesse in Alonso, geen contract getekend met Verstappen”

Ferrari-baas Sergio Marchionne heeft laten weten dat Ferrari geen interesse heeft in Fernando Alonso.

Fernando Alonso zijn contract bij McLaren loopt eind dit seizoen en dat wakkert de speculaties over de Spanjaard zijn toekomst uiteraard aan. Eind 2014 verliet Alonso Ferrari omdat hij naar eigen zeggen in het beste geval om de tweede plaats kon strijden.

Ferrari bewijst momenteel echter het tegendeel, dit op een moment dat Alonso en McLaren voor het derde seizoen op rij heel wat problemen ondervinden. Alonso zou tegen september of oktober een beslissing nemen over zijn toekomst. Grote vraag is dan ook wat Alonso zal doen.

Volgens sommigen wil Alonso de overstap naar Mercedes of Ferrari maken. Bij Ferrari staan ze echter niet te springen om Alonso opnieuw te verwelkomen, zo maakte Ferrari-baas Sergio Marchionne duidelijk.

“Alonso mag dan laten blijken hebben dat hij wil terugkeren, hij kreeg van onze kant niet het antwoord dat hij wenste,” aldus Marchionne, die indirect bevestigt dat Alonso daadwerkelijk toenadering tot Ferrari heeft gezocht. “We hebben geen interesse. Wat Verstappen betreft hebben we niets getekend. Voor het einde van het jaar zal je het weten.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel hier jouw Max Verstappen merchandise !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer