“Ferrari heeft iets speciaals ontworpen voor de races in Spa en Monza”

Bij Ferrari hebben ze naar verluidt iets speciaal in petto voor de races op de circuits van Spa-Francorchamps en Monza. Beide circuits kenmerken zich door het belang van de motor alsook een zogenaamde ‘low downforce-afstelling’.


Ferrari heeft momenteel met haar SF1000 een serieuze achterstand op Mercedes. Met veel moeite weet het in de punten te eindigen en Ferrari moet strijden met de teams in de middenmoot in plaats van met Mercedes en Red Bull.

Ondanks de erg teleurstellende resultaten wordt de ontwikkeling van de SF1000 gewoon doorgezet en verschuift de focus nog niet naar 2021. Ferrari ontwikkelt haar wagen gewoon door en heeft naar eigen zeggen zelfs iets ‘speciaal’ in petto voor de GP van België en de GP van Italië.

“Het SF1000-project wordt niet verlaten, we zullen ontwikkelingen blijven brengen,” vertelt Ferrari-teambaas Mattia Binotto tegenover ‘Sky Sports F1’.

“We hebben iets speciaals ontworpen voor Spa en Monza en we werken ook aan de wagen voor 2021.”

Ferrari heeft voor de komende twee races duidelijk enkele belangrijke updates klaar. Afwachten of we dat zowel aan de wagen alsook aan de resultaten zullen zien.
Gewoon nieuwsitem

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022