Ferrari is bang dat Sebastian Vettel het echte verhaal zal vertellen

Nog voor het seizoen goed en wel begonnen is lijken de strubbelingen tussen Sebastian Vettel en Ferrari al begonnen, toch als we het Duitse ‘Express’ mogen geloven.


De situatie bij Ferrari heeft alles om bij de minste vonk te ontploffen. Sebastian Vettel kwam in 2015 als viervoudig wereldkampioen aan bij Ferrari en we hoeven u niet te vertellen dat de verwachtingen enorm hoog waren.

Na een veelbelovende start in zijn eerste seizoen veranderde die droom jaar na jaar echter meer in een verzuurde relatie.

Ondertussen hebben Ferrari en Vettel al bekendgemaakt dat ze niet met elkaar verder zullen gaan en de Scuderia heeft ook zijn vervanger al aangekondigd in de persoon van Carlos Sainz Jr.

Bij de officiële verklaringen bleven Vettel en Ferrari zeer vriendelijk voor elkaar maar volgens het Duitse ‘Express’ is dat slechts een façade.

In de eerste verklaring werd er gezegd dat de twee partijen geen gemeenschappelijk doel meer hadden maar wat later schoof Binotto de schuld voor de scheiding op het coronavirus en het uitstel van de nieuwe regelgeving naar 2022.

Vettel mocht een uitnodiging ontvangen van ‘Talk im Hangar 7’, een talkshow die wordt uitgezonden op het Oostenrijkse ‘ServusTV’ dat eigendom is van Red Bull.

De vraag luidt echter of Ferrari-baas Mattia Binotto toestemming zal geven aan Vettel om op die uitnodiging in te gaan want volgens ‘Express’ is de Italiaan bang dat Vettel zijn versie van de scheiding uit de doeken zal doen en dat hij daar geen al te goed figuur in zal slaan.

De speculaties over de toekomst van Vettel gaan ondertussen verder en daarbij worden Mercedes en het nieuwe Aston Martin van Lawrence Stroll het meeste genoemd.

Wordt ongetwijfeld vervolgd …

Geschreven door Tom Schots
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner