Ferrari kaapt opnieuw medewerker weg bij Lotus

Ferrari heeft zich opnieuw versterkt met een nieuwe medewerker en opnieuw kaapt het daarvoor iemand weg bij het Lotus F1 Team
Het lijstje met mensen die overstappen van Lotus naar Ferrari begint lang te worden. Eerder was er al James Allison en deze week raakte ook de transfer van Kimi Raikkonen naar de Italiaanse renstal bekend. Lotus liet toen al lachend weten dat het wat zeer deed en het toonde daarbij op twitter de ondertussen bekende foto van twee konijntjes.

Benieuwd of ze bij Lotus ermee kunnen blijven lachen, want nu stapt ook aërodynamica-expert Dirk de Beer over van Lotus naar Ferrari. Dirk de Beer stond sinds 2008 aan het hoofd van de aerodynamica-afdeling en hij zou naar verluidt reeds enkele maanden geleden een overeenkomst met Ferrari getekend hebben.

De Beer is dus al de derde belangrijke overstap van Lotus naar Ferrari en langzaam aan kan je je de vraag stellen of de financiële situatie van Lotus echt wel zo goed is als het team ons wil doen geloven. Los daarvan zal het uitkijken worden hoe Lotus deze positiewissels zal opvangen en wat de gevolgen zullen zijn op de sportieve resultaten.


a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}