Ferrari lacht met speculatie over D’Ambrosio

Bij de Italiaanse renstal Ferrari lacht men de geruchten van de voorbije dagen weg. Felipe Massa staat niet onder druk. Men probeerde enkel D’Ambrosio te doen opvallen.
image

Ferrari plaatse op haar Twitter dat het de verhalen in de pers rondom Felipe Massa als lachwekkend interpreteerde. De Braziliaan zou in Monaco opvallend moeten verbeteren en gelijk werden er via de pers al meerdere rijders naar voor geschoven.

Zo zou onze landgenoot Jerome D’Ambrosio zichzelf meteen ter beschikking kunnen stellen, waardoor Ferrari haar rijderskeuze voor 2013 zeer naar wens kon uitstellen. Voor de meesten onder ons bleef het grappige deel uit dit verhaal toch lang achterwege. Vooral de link met D’Ambrosio mogen we voor alle duidelijkheid nog niet helemaal uitsluiten. In de F1 zijn de wonderen pas de wereld uit wanneer feiten bewezen zijn. Laat ons in Monaco vooral Massa maar eens observeren!

“Het was grappig om vanaf de eerste dag de berichten in de kranten op te vangen. Onze publicatie op de website verwees zuiver naar de verklaring van Stefano Domenicali de dag voorheen. Iemand zag blijkbaar zijn kans om opnieuw een rijder naar voor te schuiven. Ditmaal draaide het rondom Jerome D’Ambrosio”, zo liet men vanuit de Italiaanse renstal verstaan.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en koop je gadgets voor het EK Voetbal via onderstaande banner

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print