Ferrari met verbeterde motor naar Monza

Ferrari zal in Monza met een verbeterde motor aan de start verschijnen, maar Arrivabene tempert de verwachtingen.

Maurizio Arrivabene kondigde aan dat Ferrari in Monza een verbeterde motor zal gebruiken. Toch wil Arrivabene waarschuwen voor te hoge verwachtingen: “Monza is zeer gelijkaardig aan Spa en Barcelona en dat ligt onze wagen niet.”

Meteen een domper op de hoop op een overwinning die de vele Italiaanse Ferrari fans koesteren die de komende GP naar Monza zullen afzakken. “Het is jammer want het is de GP van Italië, maar ik wil ook realistisch zijn”, voegt Arrivabene er nog aan toe, “Ik heb geen intentie om de Tifosi te misleiden, ik verkies om de dingen te benoemen zoals ze zijn.”

Ferrari verbruikt met deze uprgade wel wat tokens en ondanks het temperen van Arrivabene, is de verwachting wel dat de motor beter zal presteren. Al houdt de Ferrari teambaas ook hier de boot af: “We hebben wat tokens verbruikt, maar het is zeer weinig, het is dus zeker niet de de moeite om over een ‘super power unit’ te spreken.”

Of Arrivabene werkelijk realistisch is of enkel maar de druk van zijn team wil afhouden in het thuisland waar een slecht resultaat geen optie is, weten we dus de komende GP.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}