“Ferrari spreekt met Sauber over Perez”

“Ferrari spreekt met Sauber over Perez”
image

Dat zijn alvast de woorden van de vader van Sergio Perez. Ferrari kan het geduld van de Ialiaanse tifosi niet langer bedwingen en moet duidelijk kunnen aantonen dat het er alles aan doet om voor de titel te strijden. Laat Felipe Massa nu even het slachtoffer wezen.

De Italiaanse renstal Ferrari wil Felipe Massa laten vervangen door Sauber-rijder Sergio Perez. Het gerucht dat Massa zou worden opzij geschoven sleept al meerdere weken aan. Sergio Perez ontkende lange tijd de vermoedens dat Ferrari gesprekken met hem zou voeren. Perez is zonder twijfel kandidaat voor het zitje van Massa in 2013. Al hoeft hij volgens zijn vader zelfs zo lang niet meer te wachten.

“Ferrari beschikt al sinds vorig seizoen over drie rijders: Alonso, Massa en Perez. Mijn zoon heeft momenteel enkel een overeenkomst met Sauber maar men bevestigde mij wel al dat Ferrari gesprekken zou voeren. Sergio heeft een goede relatie met de renstal en samen met Ferrari zouden we nog eens een goed pakket kunnen bekomen”, aldus de vader van Perez.

Dat er een erg nauwe band bestaat tussen Sauber, Perez en Ferrari werd vorig jaar nogmaals duidelijk. Sergio Perez mocht in september 2011 immers testen voor de Italiaanse renstal (klik hier en bekijk de video).
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en koop je gadgets voor het EK Voetbal via onderstaande banner

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print