Ferrari toont speciale retro livery voor haar 1000ste F1-race

Ferrari heeft de speciale livery getoond waarmee het komend weekend in Mugello aan haar 1000ste F1-race zal deelnemen.


Ter gelegenheid van haar duizendste F1-race heeft Ferrari vandaag haar speciale livery voor de GP van Toscane onthuld. Die duizendste race vindt ook nog eens plaats in Italië en dat op het circuit van Mugello dat eigendom is van Ferrari.

Redenen genoeg dus om te vieren voor Ferrari maar daar houdt het feestje ook op voor de Scuderia. Ferrari is dit seizoen immers helemaal niet competitief en afgelopen weekend moest het zelfs met beide wagens opgeven, een triest dieptepunt dit seizoen.

Bij Ferrari hopen ze echter dat het op het circuit van Mugello beter zal gaan zodat er alsnog een leuk feestje gebouwd kan worden naar aanleiding van haar duizendste F1-race. Om die bijzondere gebeurtenis in de verf te zitten zullen Sebastian Vettel en Charles Leclerc in een dieprode livery rijden die moet doen terugdenken aan 1950 toen Ferrari in Monaco aan haar allereerste F1-race deelnam.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en profiteer nog snel van de SOLDEN via onderstaande banner Sale / Solden juli 2021Sale / Solden juli 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print