Ferrari verbazend snel

Beide Ferrari’s kwalificeerden zich als tweede en derde op de grid en daarmee was Ferrari verbazend snel.
image

Alonso en Massa waren amper twee tienden trager dan Sebastian Vettel in zijn Red Bull, ook voor Ferrari zelf is dit een verrassing.

“We zijn een kleine twee tienden trager dan Red Bull, wat een veel beter resultaat is dan dat we hadden verwacht. Het is ook veel beter dan tijdens de eerste zes races van het seizoen,” zei Alonso na afloop van de kwalificatie.

“We zijn heel tevreden over de prestatie van onze wagen. Het gaat gans het weekend al vlot en ik kijk dan ook uit naar de race,” besluit de Spanjaard.

Ook Felipe Massa was uiteraard erg tevreden over het resultaat van de kwalificatie. De Braziliaan reed net als Alonso zijn beste kwalificatie van dit seizoen.

“Het was van bij het begin een goede kwalificatie voor ons,” zei Massa. “Het ziet er naar uit dat we competitief zijn vergeleken met de teams die normaal voor ons zijn, zoals bijvoorbeeld McLaren.”

Bij Ferrari beseft men echter ook dat McLaren voor een regenafstelling heeft gekozen en dat dit er tijdens de race voor kan zorgen dat de McLaren stukken competitiever voor de dag zal komen.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}