Ferrari: “We willen iedere race voor de overwinning strijden”

Ferrari
Ferrari

De verwachtingen zijn bij Ferrari duidelijk hooggespannen want de Scuderia verwachten niets minder dan iedere race voor de overwinning te strijden.

“Hart en ziel zijn in deze wagen gekropen,” aldus Binotto tijdens de presentatie van de F1-75. “Ik ben trots op het werk dat er is gekropen in het ontwerp van de F1-75.”

“Al onze know-how, creativiteit en vooral toewijding zijn in deze wagen gekropen. Dit is wat we noemen een ‘moedige’ Ferrari, want we hebben alle regels geïnterpreteerd en out of the box gedacht.”

De voorbije jaren loste Ferrari de verwachtingen niet in en was er bij momenten zelfs sprake van dramatisch slechte resultaten, in het bijzonder in 2020 toen Ferrari haar slechtste resultaat in vier jaar beleefde.

“We weten dat de verwachtingen hooggespannen zijn en dat we de voorbije jaren niet de verwachtte resultaten hebben behaald, toch niet wat je van Ferrari mag verwachten,” aldus Binotto.

“We zijn in 2019 een nieuwe richting uitgegaan en zelfs al zijn er enkele moeilijke momenten geweest, het heeft voor een team gezorgd dat meer dan ooit verbonden is en deze nieuwe wagen vormt het mooie resultaat van al onze geleverde inspanningen.”

“Nu is het tijd om de strijd aan te gaan met de concurrentie. Dat is de best mogelijke uitdaging. Ik wil dat de F1-75 iedere race neus-aan-neus kan strijden met onze rivalen, dat we ons kunnen richten op het best mogelijke resultaat.”

“We hebben die verantwoordelijkheid voor ons bedrijf maar ook voor onze partners, maar nog het meest wil ik dat we op zo’n manier presteren dat onze fans opnieuw trots kunnen zijn op Ferrari.”

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
WonenWonen
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print