Ferrari wil met nieuwe innovaties in 2022 de kloof met Mercedes en Red Bull dichten

Ferrari
Ferrari

Volgens het Italiaanse ‘La Gazzetta dello Sport’ is Ferrari vergevorderd met de ontwikkeling van haar F1-bolide voor 2022 en verwachten ze om volgend jaar de kloof met Mercedes en Red Bull te dichten.

Mercedes en Red Bull zijn verwikkeld in een intense strijd om de wereldtitel, wat er ongetwijfeld voor zorgt dat ze nog niet de volledige focus op 2022 kunnen leggen. Ferrari doet dat grotendeels wel, ook al zijn ook zij verwikkeld in een intense strijd met McLaren, namelijk voor de derde plaats.

Het Italiaanse ‘La Gazzetta dello Sport’ bericht dat Ferrari, door haar vroegtijdige focus op het cruciale F1-seizoen 2022, vergevorderd is met de ontwikkeling van de wagen en motor voor volgend seizoen. Ferrari zou naar verluidt verwachten om de kloof met Mercedes en Red Bull te dichten en dit door een serieuze verbetering van de interne verbrandingsmotor van de Ferrari-krachtbron.

De neus, sidepods en vloer van de nieuwe Ferrari zouden ook opmerkelijk verschillen van het model van een F1-bolide 2022 dat de Formule 1 tijdens het raceweekend van de GP van Groot-Brittannië op het circuit van Silverstone presenteerde.

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022