“FIA heeft onderdelen brandstofsysteem Ferrari in beslag genomen”

Volgens Tobi Grüner van ‘Auto Motor und Sport’ zou de FIA een doorgedreven onderzoek gestart zijn naar het brandstofsysteem van Ferrari.


De voorbije weken verschenen verschillende ‘technische richtlijnen’ die volgens insiders Ferrari en haar motor viseerden. Ferrari leek ondanks een minder goede prestatie in Austin in Brazilië terug een stuk beter te presteren maar de speculaties over het brandstofsysteem en de motor van Ferrari bleven aanhouden.

Een officieel protest volgde nooit, ook al werden er vooral vanuit Red Bull vooral heel wat insinuaties richting Ferrari gedaan. Ondertussen lijkt de FIA echter toch een stap verder te gaan door een doorgedreven onderzoek naar het brandstofsysteem van Ferrari te voeren.

Volgens Tobi Grüner van ‘Auto Motor und Sport’ zouden in Brazilië verschillende onderdelen door de FIA in beslag genomen zijn zodat er in de labo’s van de FIA een uitgebreid onderzoek kan plaatsvinden. Zowel bij Ferrari alsook een klantenteam van Ferrari zouden onderdelen in beslag zijn genomen.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner AutoAuto

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print