“FIA moet beslissing nemen over Bahrein”

De discussie over het al dan niet annuleren van de GP van Bahrein gaat verder. De FOTA vindt dat de FIA een beslissing moet nemen.
image

De Formula One Teams’ Association, kortweg FOTA, is van mening dat de FIA dringend een beslissing moet nemen met betrekking tot het al dan niet laten doorgaan van de GP van Bahrein. Dit zodat er een einde komt aan de onzekerheid. Volgens de FOTA is het niet aan de teams om te beslissen of er zal gereden worden.

“Er is heel wat speculatie in de media geweest over ondermeer het feit dat de teams de GP van Bahrein willen annuleren,” luidde het in een mededeling van de FOTA. “Dat is echter niet mogelijk. De teams hebben de macht niet om een race te annuleren.”

“We nemen deel aan een internationale raceklasse genaamd het FIA Formule 1 kampioenschap. Het is daarom ook de FIA die de teams richtlijnen moet geven en een beslissing moet nemen.”

De voorbije dagen waren er heel wat speculaties in de media over de GP van Bahrein. Zo zouden de teams aan hun personeel twee vliegtickets gegeven hebben. Een ticket om van China naar Bahrein te vliegen en een ticket om terug te keren naar Europa. Tot op vandaag weet men echter nog steeds niet welk van beide tickets men zal moeten gebruiken …
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print