Force India tevreden na sterke GP van Groot-Brittannië

Het Force India team is tevreden met de prestaties in de Grote Prijs van Groot-Brittannië. Het team hoopt dat het nu kan verder bouwen in de volgende Grote Prijzen.
Giancarlo Fisichella werd knap tiende.

“Een top 10 finish was ons doel dit weekend. Ik reed een sterke race en dit was het maximum haalbare. Het was ook een fijne race. Ik haalde heel wat wagens in in de eerste rondes en ik was dus meteen geconcentreerd. Dat was belangrijk voor mijn strategie. Misschien hadden we meer punten kunnen scoren met een betere startplaats maar dat zat er niet in door de rode vlag aan het einde van de eerste kwalificatiesessie. We hebben zeker een grote stap voorwaarts gezet en ik kijk uit naar de volgende races.”

Adrian Sutil vertrok vandaag vanuit de pits met de reservewagen nadat hij gisteren in de muur belandde door een probleem met de remmen van z’n bolide. Hij werd achttiende.

“We moesten de reservewagen gebruiken na de crash van gisteren. Tijdens de formatieronde was er opeens een probleem met de benzinedruk. Gelukkig was het op tijd gerepareerd maar daarna reed ik gewoon rond zonder een kans om iemand in te halen. De race was vrij saai en het resultaat was niet fantastisch. In Duitsland hoop ik eindelijk te kunnen profiteren van de nieuwe onderdelen.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023