Force India voor het eerst in Q2

Het team van Force India mag erg tevreden terugkijken op de kwalificatie voor de GP van Monaco. Beide wagens geraakten voor het eerst tot in Q2. Fisichella kwalificeerde zich als dertiende terwijl Sutil vijftiende werd.
Niets dan tevreden gezichten bij Force India, al zouden die er eerder op het weekend ook al geweest zijn, want Vijay Mallya had een grootse party gegeven op zijn luxejacht. Dat bleek alvast een goede inzet te blijken voor het weekend. Samen met nog een nieuwe voorvleugel voor op de wagen zorgde het voor de beste kwalificatie van het seizoen.

“Dit voelt een beetje aan zoals op de pole staan,” antwoordde Sutil tegen de Duitse zender RTL. “Het deed me echt plezier om eens in de wagen te kunnen blijven zitten en aan Q2 te kunnen deelnemen.”

Adrian Sutil kijkt alvast uit naar de race van morgen. Ondanks dat de Duitser vaak op regen hoopt en deze voor morgen niet voorspeld is, gelooft Sutil toch in een sterke race.

“Morgen zitten we echt in het middenveld, daar kunnen we goed strijden met de anderen. Uiteraard is het hier moeilijk om in te halen, maar onze racesnelheid zal goed zijn. Ik ben erg gemotieerd,” besloot Adrian Sutil.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023