FOTA opent forum voor de fans.

Naar aanleiding van de Canadese Grand Prix zal de FOTA (Formula One Teams Association) een forum openen voor de fans, waardoor er een rechtstreeks contact mogelijk zal worden tussen beide partijen.

Deze bijeenkomst zal plaatsvinden op donderdag 9 juni, net voor het Grand Prix-weekend, in een hotel in het centrum van Montréal. Het doel is om een dialoog op gang te trekken tussen de fans enerzijds en de teamverantwoordelijken, piloten en ingenieurs anderzijds. Er kunnen vragen gesteld worden betreffende het reglement maar er zal vooral geluisterd worden naar de verzuchtingen van de fans.

“Wij weten dat er nog veel werk is om onze sport te verbeteren. Daarom willen we overal ter wereld luisteren naar wat de mensen die ons volgen te vertellen hebben. Rekening houdende met deze argumenten kunnen we een betere kijk hebben over welke inspanningen geleverd dienen te worden om verder te werken in de juiste richting” aldus de FOTA.

En dat het menens is bewijzen de namen die gaan deelnemen aan dit forum…

Teamverantwoordelijken Martin Whitmarsh (McLaren) en Eric Boullier (Renault) zullen de vragen beantwoorden over de F1 in het algemeen. Het belang van F1 in Noord-Amerika, de ervaringen van de fans en de invloed van sociale media zullen worden besproken met Gérard Lopez (mede-eigenaar Renault) en Adam Parr (president Williams).

Ook de piloten zullen van de partij zijn. Heikki Kovalainen (Team Lotus) en Nico Hülkenberg (reserverijder Force India) zullen samen met Mike Gascoyne (Team Lotus) de nieuwigheden van 2011 uitleggen, en vooral ook hun belang tijdens de races. We hebben het hier over de banden, KERS en DRS.

Dit forum is geen éénmalig project. In de loop van dit seizoen zullen er nog twee andere plaatsvinden, één in Groot-Brittannië (30 juni) en één in Italië ( 7 september).
Indien jullie naar één van deze GP’s afrijzen en wensen deel te nemen aan deze fora, dienen jullie vooraf in te schrijven op info@teamassociation.org waarna enkel de geselecteerde personen zullen mogen deelnemen.
“We kunnen inderdaad niet iedereen ontmoeten, maar we luisteren aandachtig en zullen alles in het werk stellen om het spektakel te verbeteren”, belooft de FOTA.

a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}