Foto: Is dit de nieuwe livery van Renault?

Het Renault F1 team moet nog steeds haar nieuwe livery voor het seizoen 2016 officieel voorstellen. Het ziet er echter naar uit dat er reeds een eerste foto van de livery gelekt is.
In Parijs onthulde Renault op een groots aangekondigde persconferentie haar rijdersduo en een tijdelijke tetslivery. Op de definitieve voorstelling van de livery voor het F1-seizoen 2016 is het echter nog steeds wachten.

Renault liet weten dat het haar livery morgen, op 16 maart, aan het grote publiek voorstelt. Er lijkt echter al een eerste foto te zijn opgedoken van de nieuwe livery, al is hij niet bijzonder scherp.


Indien bovenstaande foto daadwerkelijk de livery voor het seizoen 2016 toont dan worden de eerdere geruchten over een ‘matte’ gele livery bevestigd.

Rest nog de vraag waarom de F1-bolide van Renault op een strand staat. Dat zou dan weer alles te maken kunnen hebben met de opname van een video voor een sponsor of voor een promo-evenement. Onderstaand bericht van Jolyon Palmer op twitter lijkt die vermoedens te bevestigen.


a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner WonenWonen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen