Gaat Pierre Gasly de vuile was van Red Bull buiten hangen?

Het ziet er naar uit dat Pierre Gasly in de toekomst een ‘boekje’ zal opendoen over Red Bull Racing.


Gasly begon begon aan het F1-seizoen 2019 als teamgenoot van Max Verstappen maar tijdens de zomerpauze werd de Fransman door Red Bull teruggestuurd naar Toro Rosso en vervangen door Alex Albon.

De degradatie kwam bij Gasly erg hard aan maar bij Toro Rosso vocht Gasly terug en finishte hij tijdens de GP van Brazilië zelfs als tweede op het podium.

Bij Red Bull Racing kwam Gasly in een negatieve spiraal terecht. Er was een gebrek aan snelheid dat volgens Gasly niet alleen aan hemzelf toe te schrijven was, maar ook deels aan het team.

“Uiteraard is het vervelend wanneer je voelt dat er potentieel is dat niet wordt benut. Aan het eind van de dag is de Formule 1 echter een grote sport. Er zijn heel wat dingen die je niet onder controle hebt en je moet gewoon onder de gegeven omstandigheden je uiterste best doen.”

Gasly probeert ondertussen zich vooral op de toekomst te focussen en wil hij zich als rijder verder bewijzen.

“Momenteel focus ik me alleen op de toekomst. Ik ben nu 23 jaar oud en ik heb nog heel wat jaren in de sport voor mij. Het enige juiste antwoord dat ik kan geven is dat op de baan en daar zal ik me dan ook op richten.”

Toch ziet het er naar uit dat Gasly in de toekomst nog de ‘vuile was’ van Red Bull buiten zal hangen, al moeten we daar waarschijnlijk nog wel even op wachten.

“Ik heb een boek waarin ik alles heb geschreven, wanneer iets niet juist was of wanneer er iets gebeurde dat niet zo hoorde te gaan. Voorlopig houd ik dat boek echter privé,” besloot Gasly.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner AutoAuto

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Select juli 2021Select juli 2021