Gascoyne: “Lotus staat er goed voor”

De teams kregen gisteren voor het laatst de gelegenheid om hun wagens van een optimale afstelling te voorzien en om de betrouwbaarheid nog eens goed op de proef te stellen. Volgens technisch directeur Mike Gascoyne staat men er bij Lotus goed voor en daar is hij natuurlijk nog steeds erg trots op.
Gelukkig vielen de tests in Barcelona tijdens de afgelopen dagen niet in het water zoals dat eerder op Jerez dan weer wel het geval was. Bij Lotus verliep niet alles helemaal probleemloos maar toch kan men zich er enkel positief uitlaten over de T127. De wagen zou voldoende betrouwbaar zijn om richting Bahrein af te reizen en de medewerkers zijn er helemaal klaar voor om hun prestaties om te zetten in echte resultaten. Mike Gascoyne is er trots op.

“De tests zijn goed verlopen want al onze plannen zijn positief verlopen. We dienden ons programma even aan te passen aangezien onze versnellingsbak plots een technisch probleem kende maar over het algemeen zijn we best tevreden over het resultaat. Het team had niet veel tijd om een wagen te bouwen maar gelukkig beschikken we over zeer enthousiaste medewerkers en verkregen we dus een betrouwbare wagen. Ik ben nu al trots op het team.”

“Tijdens de tests hebben we duidelijk kunnen ondervinden dat we klaar zijn voor de openingsrace in Bahrein alwaar we in principe zullen debuteren. Onze doelstelling is nu om constant te kunnen racen en om telkens de finish te bereiken. Verder zouden onze aerodynamische updates klaar moeten zijn als we aan de GP van Barcelona beginnen. De mensen binnen ons team kunnen nu bewijzen waartoe ze in staat zijn door hun talenten doorheen het nieuwe seizoen te doen opvallen”, zo verklaarde Mike Gascoyne.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}