“Geen aankondiging in Spa”

Ondanks alle geruchten en voorspellingen heeft Red Bull motorsportadviseur Helmut Marko te kennen gegeven dat er niets zal worden bekend gemaakt in Spa.
image
Vele bronnen, waaronder vandaag nog Eddie Jordan, beweren dat Red Bull komend weekend tijdens de GP van België zou gaan bekend maken dat Daniel Ricciardo de nieuwe teamgenoot wordt van drievoudig wereldkampioen Sebastian Vettel.

Door het afslaan van de gesprekken tussen Raikkonen en Red Bull ligt Ricciardo nu in polepositie om het stoeltje van Mark Webber over te nemen bij het Oostenrijkse team. Ricciardo maakt sinds 2008 deel uit van het juniorprogramma van Red Bull, maar zou na Sebastian Vettel pas de tweede rijder zijn die daaruit doorstroomt naar een racezitje bij het F1-team.

Door de ontwikkelingen in de soap rond de vervanging van Mark Webber leek het er sterk op dat Red Bull Vettel’s nieuwe teamgenoot officieel zou bekend maken tijdens het raceweekend in Spa, maar Helmut Marko bevestigde vandaag dat een aankondiging nog een tijdje op zich zal laten wachten. “We zullen onze beslissing kenbaar maken wanneer die er effectief is, en dat zal zeker nog niet in Spa zijn.” aldus de Oostenrijker.

Ook over de identiteit van de nieuwe rijder wilde Marko geen verder commentaar kwijt. “Hetgeen we gaan doen, moet het beste zijn voor het team, en dan zien we dat vooral op de middellange termijn.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print