Gelukkig Nieuwjaar!

Beste bezoeker,

het jaar 2007 zit erop en 2008 is sinds enkele uren aangebroken. Wij van F1journaal.be hopen dat u hebt genoten van de overgang van oud naar nieuw en wensen u het allerbeste toe in het nieuwe jaar.

Bij aanvang van 2007 wensten wij u een spannend F1-seizoen 2007 en dat is er ongetwijfeld gekomen. Ook stelden we ons enkele prangende vragen zoals wat de overstap van Alonso zou teweegbrengen en hoe Ferrari het vertrek van Michael Schumacher zou opvangen. Vragen die in 2007 al dan niet een verrassend antwoord kregen.

Ook voor 2008 hopen we op een spannend seizoen 2008. Ééntje dat het voorbije seizoen mag evenaren wat spankracht en sensatie betreft, maar dan zonder de verschillende verwikkelingen naast de baan. Een seizoen waarbij Alonso de omgekeerde overstap maakt van vorig jaar, en waarin Hamilton moet zien te bevestigen.

Het aftellen naar het nieuwe jaar is gedaan, maar het aftellen naar het nieuwe seizoen is volop aan de gang. De eerste launches zitten eraan te komen en Ferrari bijt daarbij de spits af op 6 januari, gevolgd door McLaren op 7 januari.

Verder zullen de verschillende medewerkers van F1journaal.be zich ook in 2008 uitermate inzetten om jullie te voorzien van de laatste nieuwtjes. F1-nieuwsberichtgeving, gebracht door fans voor fans.

De medewerkers van F1journaal.be wensen u dan ook een Gelukkig Nieuwjaar!

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner