Gelukkig Nieuwjaar !!!

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Beste bezoeker,

2021 zit erop en 2022 is aangebroken. Wij van F1journaal.be hopen dat je hebt genoten van de overgang van oud naar nieuw en wensen je het allerbeste toe voor het nieuwe jaar. Voor 2022 wensen we jullie naast alle geluk en een goede gezondheid uiteraard ook een schitterend en spannend F1-seizoen.

Het voorbije F1-seizoen stond in het teken van een superspannende tweestrijd tussen Lewis Hamilton en Max Verstappen. Voor het eerst in jaren zagen we nog eens een echte titelstrijd, een titelstrijd die tot de allerlaatste ronde duurde en een knotsgekke ontknoping kende.

Max Verstappen behaalde zijn allereerste wereldtitel in de Formule 1 en zo bleef Lewis Hamilton acht jaar na het ski-ongeluk van Michael Schumacher op zeven wereldtitels steken. Geen achtste wereldtitel dus voor Hamilton die zich vervolgens hulde in stilzwijgen en waarvan het tot op vandaag nog steeds niet duidelijk is of we Hamilton ook in 2022 op de startgrid zullen zien staan.

Na de superspannende titelstrijd is het nu uitkijken naar de ingrijpende reglementswijzigingen die dit jaar ingaan. In 2022 wordt er immers met volledig nieuwe F1-bolides gereden, F1-bolides die er helemaal anders zullen uitzien en die voor intensere gevechten op de baan moeten zorgen. Nog intenser dan de tweestrijd Hamilton-Verstappen die we in 2021 te zien kregen?

U merkt het beste bezoeker, er is in 2021 bijzonder veel gebeurt en ook in 2022 mogen we ons opmaken voor heel wat belangrijk en minder belangrijk F1-nieuws waarvoor u bij F1journaal.be terecht kan.

Begin 2021 introduceerden we voor jullie een volledig nieuwe website. Voor ons was het vooral na een moeilijk 2020 een gewaagde zet en een uitdaging maar uiteindelijk zagen we dat beloond met heel wat lovende commentaren en zelfs een nieuw bezoekersrecord.

Ook in het nieuwe jaar zullen we ons uiterste best doen om jullie dagelijks op de hoogte te houden van alle weetjes en nieuws uit de Formule 1. Samen hopen we dat het nieuwe jaar ook een nieuw en spannend F1-seizoen zal brengen, maar daarnaast uiteraard ook een goede gezondheid en veel geluk.

Vanwege iedereen bij F1journaal.be wensen we jullie een Gelukkig Nieuwjaar!

F1journaal.be draait volledig op vrijwilligers. Ook voor onze berichtgeving in 2022 zoeken wij nog enkele vrijwilligers. Interesse om mee te werken aan F1journaal.be? Contacteer ons dan via info@f1journaal.be

Je kan F1journaal.be ook steunen: klik hier

Max Verstappen – Red Bull Content Pool
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022