Gelukkig Nieuwjaar !!!


Beste bezoeker,

2014 zit erop en 2015 is aangebroken. Wij van F1journaal.be hopen dat u hebt genoten van de overgang van oud naar nieuw en wensen u het allerbeste toe in het nieuwe jaar.

Voor 2015 wensen we jullie net als de voorbije jaren een schitterend F1-seizoen. Het F1-seizoen 2014 stond in het teken van de zware crash van Jules Bianchi tijdens de GP van Japan, de dominantie van Mercedes en de titelstrijd tussen Nico Rosberg en Lewis Hamilton. Uiteindelijk was het de Brit die aan het langste eind trok en zich voor de tweede keer in zijn carrière tot wereldkampioen kon kronen. Maar ook de strijd van Michael Schumacher na zijn ski-ongeval kleurde een gans jaar het nieuws.

Voor F1journaal.be was 2014 een fantastisch jaar. Net als in 2013 kende de website een aanzienlijke groei wat de bezoekers betreft. Een opmerkelijk resultaat, wetende dat we ook in 2013 reeds 39,85% meer bezoekers mochten verwelkomen. 2014 was ook het jaar waarin de succesvolle samenwerking tussen F1journaal.be en Het Nieuwsblad / Sportwereld werd verder gezet. Wij als F1-website leveren immers onze bijdrage aan het F1-nieuws van Sportwereld.be.

De voorbije jaren tekende F1journaal.be telkens een serieuze groei op in bezoekersaantallen en die lijn werd ook in 2014 op een fantastische wijze doorgetrokken. Eind 2013 werd een nieuw bezoekersrecord gevestigd toen Michael Schumacher zijn ski-ongeluk meemaakte. Het was een record dat volgens ons lange tijd onaantastbaar zou blijven, maar de dramatische crash van Jules Bianchi tijdens de GP van Japan besliste daar dit jaar anders over.

Het bezoekersrecord van F1journaal.be werd dan ook op zondag 5 oktober verpulverd. Heel de F1-wereld wachtte toen op nieuws over de toestand van Bianchi, die op dat moment voor zijn leven aan het vechten was.

Over het algemeen was 2014 voor F1journaal.be een schitterend jaar. F1journaal.be mocht over heel 2014 ruim 41,57% meer bezoekers verwelkomen dan in 2013. Een schitterend resultaat waarop we natuurlijk trots zijn. Zeker indien je weet dat F1journaal.be in 2013 reeds een groei noteerde van 39,85% in de bezoekersaantallen.

Uiteraard willen wij al onze bezoekers bedanken voor het vertrouwen dat zij in F1journaal.be hebben. We hopen dat we jou ook in 2015 vaak mogen verwelkomen.

Alle medewerkers van F1journaal.be wensen je alvast een Gelukkig Nieuwjaar!

F1journaal.be draait volledig op vrijwilligers. Wij zijn steeds op zoek naar vrijwilligers. Interesse om mee te werken? Contacteer ons dan via info@f1journaal.be

Vuurwerk kan ook van F1-bolides komen …

a:0:{}
Hoofditem op frontpagina
a:1:{s:9:”file_name”;s:27:”Happy_New_Year_headline.jpg”;}
F1journaal.be wenst je een Gelukkig Nieuwjaar !!!