George Russell: “2022 wordt het meest intense jaar ooit in mijn leven”

Williams F1 team
Williams F1 team

Volgens George Russell wordt 2022 door zijn overstap van Williams naar Mercedes het meest intense jaar ooit in zijn leven tot dusver. Het nieuwe jaar zal volgens Russell veel intenser worden dan zijn voorbije seizoenen bij Williams.

Bij het Williams F1 team liet George Russell ondanks de niet erg competitieve F1-bolide bij momenten zeer mooie dingen zien. Na zijn overstap van Williams naar Mercedes ligt de druk bij Russell een heel stuk hoger. Niet alleen op het circuit maar ook naast de baan zijn er ook heel wat meer sponsorverplichtingen dan bij Williams.

“Ik denk dat ik tijdens het begin van het jaar een goede vakantie ga nemen,” vertelde Russell eind vorig jaar toen hij vooruitblikte op het seizoen 2022 en zijn overstap naar Mercedes.

“Het zal volgens mij belangrijk zijn want ik denk dat 2022 het meest intense jaar uit mijn leven zal worden, zowel wat het raceschema betreft alsook naast de baan met heel wat marketingactiviteiten enzovoort.”

“Ik ga van Williams, waar ik op een bepaald vlak het gelukt had dat ik omwille van de positie waarin we ons bevonden niet te veel marketingactiviteiten moest doen, naar Mercedes, waar we heel wat sponsors hebben en veel engagementen voor de rijders.”

“Daar komt ook nog eens COVID bij want de partners hebben gedurende 18 maanden geen activiteiten kunnen doen om hun merk en samenwerking met Mercedes in de verf te zetten.”

“Zowel wat het racen betreft alsook naast de baan wordt het ongelooflijk intens.”

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
bol 7-daagsebol 7-daagse
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print