Glock wil goede vorm behouden

De Duitser Timo Glock hoopt dat zijn team Toyota de goede vorm van de eerste twee races blijft behouden voor de Grand Prix van China die volgende week zondag wordt gereden. De renstal die in Keulen is gevestigd behaalde dit seizoen al twee derde plaatsen en twee vierde plaatsen, waardoor het zelfs tweede staat in het constructeurskampioenschap.
“We zijn telkens met beide wagens in de top 4 geëindigd en we staan nu tweede in het constructeurskampioenschap. Natuurlijk hopen we in China alweer op het podium te eindigen”, zei Timo Glock. “Vorig seizoen pakte ik al punten in China, maar dit seizoen is onze wagen veel sterker. De wagen is stabieler en je kunt ermee pushen. Ik kijk erg uit naar de volgende grote prijs.”

In Maleisië lag de Duitser op een derde plek toen de rode vlag werd uitgehangen door de regen. Voor Timo Glock betekende dat de tweede podiumplaats in z’n carrière. “Dat was een fantastisch resultaat en wil het hele team daar voor bedanken”, vertelde Timo Glock in de persconferentie. “Iedereen van het team heeft afgelopen winter hard gewerkt en dit is nu het resultaat. We hebben dit seizoen al verdiend twee keer op het podium gestaan. Onze wagen is gewoon heel erg snel en iedereen werkt hard. We hebben nu aan de buitenwereld laten zien wat we kunnen en we zullen nu blijven pushen om in de rest van het seizoen een topteam te zijn.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:1:{s:9:”file_name”;s:13:”hoofditem.jpg”;}
De Duitser Timo Glock hoopt dat zijn team Toyota de goede vorm van de eerste twee races blijft behouden voor de Grand Prix van China die volgende week zondag wordt gereden.