Glock wil Virgin Racing zien verbeteren

De Duitse rijder Timo Glock wil dat de Britse renstal Virgin Racing vooruitgang begint te boeken. Eerder wenst Glock zijn overeenkomst niet te verlengen.
Timo Glock wist in Barcelona voor het eerst in 2010 de finish te bereiken. In eerste instantie ontwikkelde men bij Virgin Racing een wagen met een te kleine brandstoftank en daardoor werd het bereiken van de finish zowat enkel mogelijk op een nat circuit. In Barcelona kwam de renstal met een aanpassing voor de dag en meteen bewees Glock dat het uitrijden van een wedstrijd niet langer tot de wonderen van de wereld behoorde. Toch zal Virgin Racing snel moeten verbeteren en aan de betrouwbaarheid van de VR-01 moeten werken. Indien dat niet het geval is, dan zal Glock het mogelijk na dit seizoen al voor bekeken houden bij Virgin Racing.

“Het is vrij normaal dat je aan je toekomst begint te denken als men je een wagen ter beschikking stelt die geen evolutie kent. Momenteel denk ik er nog niet aan om het team te verlaten. Ik denk ook nog niet aan mogelijkheden voor komend seizoen. Gelukkig beschikken we nu toch al over een grotere brandstoftank en heeft men het verbruik van de wagen beter kunnen beperken. Onze aerodynamische updates leveren dan weer niet het gewenste resultaat. Ik zal nog enkele races afwachten om te zien waar we dan staan”, aldus Timo Glock.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}