Goed nieuws bij McLaren: teamlid is vrij van symptomen coronavirus

Het McLaren F1 team laat in een update weten dat het teamlid dat positief testte voor het coronavirus aan de beterhand is.


Nadat een teamlid positief testte op het coronavirus besliste McLaren om niet langer deel te nemen aan de Australische GP. Het was uiteindelijk de voorbode van de volledige annulatie van het raceweekend.

“We hebben bij onze planning steeds rekening gehouden met verschillende scenario’s en we wisten daardoor wat onze opties waren afhankelijk van wat zich voordeed,” aldus Brown.

“Andres Seidl en ikzelf waren het al eens dat ons terugtrekken de enige optie was indien we een een positief geval hadden.”

“Zoals ik reeds eerder zei was dit als racer de moeilijkste beslissing om te nemen, maar als CEO was het de eenvoudigste beslissing om te nemen. Onze mensen komen op de eerste plaats en Andreas heeft op dat vlak dezelfde mening.”

Nu, enkele dagen later, is er positief nieuws want het McLaren-teamlid is naar verluidt aan de beterhand, zo laat McLaren-teambaas Zak Brown weten.

“Ik ben blij dat we kunnen meedelen dat ons teamlid met het coronavirus goed herstelt en dat de symptomen verdwenen zijn. Ook onze mensen die in quarantaine zitten stellen het goed.”

“De steun die ze hebben gekregen van hun teamgenoten, onze partners, iedereen in de F1-community alsook de fans rondom de wereld zijn fantastisch geweest en we willen iedereen daarvoor bedanken,” besloot de McLaren-baas.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner AutoAuto

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print