GP van België nu al bijna uitverkocht: 100 000 fans per dag?

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Iets meer dan vijf maanden voor de GP van België zijn de tickets voor de F1-race bijna allemaal de deur uit. Wie nog tickets wil zal snel moeten zijn en vooral ook stevig in de geldbuidel moeten tasten.

Tickets voor de ‘Gold tribunes’ de duurste tribunekaarten zijn allemaal uitverkocht, op enkele tickets voor enkel de vrijdag of zaterdag na. Ook voor de tickets in de categorie ‘Silver’ heeft het blijkbaar storm gelopen want enkel voor de tribune ‘Silver 6’ zijn er nog een zeer beperkt aantal tickets die bovendien 320 euro kosten voor de drie dagen. Ook voor mensen met een beperkte mobiliteit zijn er nog tickets.

Maar de goedkoopste categorie tickets, de zogenaamde Bronze zone, is eveneens uitverkocht en dat is echt ongezien voor Spa-Francorchamps. Vijf maanden voor de GP van België is het raceweekend dus eigenlijk zo goed als volledig uitverkocht.

Records sneuvelen en dat na de volledig verregende editie van vorig jaar waarna de fans geld terugeisten maar slechts een povere ‘compensatie’ kregen. Bovendien wordt er de voorbije dagen steeds nadrukkelijker gespeculeerd over een mogelijk verdwijnen van de GP van België van de F1-kalender. 

Heeft dat ertoe geleid dat er een stormloop op tickets is ontstaan? Misschien deels maar de grootste rush op tickets zal ongetwijfeld bij onze noorderburen zijn ontstaan. Na de wereldtitel van Max Verstappen zal het circuit van Spa-Francorchamps eind augustus meer dan ooit overspoeld worden door het ‘Oranje Legioen’. 

Er worden toeschouwersaantallen van zo’n 100 000 F1-fans per dag voorspeld. Hopelijk voor organisator Spa Grand Prix en voor de vele F1-fans is het dit jaar niet de laatste editie.

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Pre-zomer 2023Pre-zomer 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print