GPDA kiest pas in Australië nieuwe voorzitter

De Grand Prix Drivers Association (GPDA) heeft besloten om te wachten met het aanduiden van een nieuwe voorzitter. De benoeming zal pas tijdens de GP van Australië plaatsvinden.
Op dit ogenblik is de Spaanse rijder Pedro de la Rosa nog even voorzitter van de zogenaamde GPDA. De la Rosa vroeg niet lang geleden zelf om een andere rijder aan te stellen en dat omwille van zijn huidige rol binnen de renstal BMW Sauber.

Om een nieuwe voorzitter aan te duiden moeten alle rijders die lid zijn van de vereniging aanwezig zijn maar dat bleek dit weekend in Bahrein nog niet mogelijk te zijn. In samenspraak werd dus besloten de vergadering uit te stellen tot de komende GP in Australië.

“Gedurende twee seizoen heb ik deze functie weten uit te voeren en ik denk dat het simpelweg gezond zou zijn voor de sport om nu plaats te maken. Bovendien hebben bepaalde andere rijders meer tijd dan ik. Ik heb mijn werk voor de GPDA altijd perfect weten te volbrengen en wens dat mijn opvolger hetzelfde zal doen. De rijders zullen het vast eens zijn met mijn keuze en we zullen nu moeten afwachten tot de vergadering heeft plaatsgevonden”, zo verklaarde de BMW Sauber-rijder.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}