Grote zorgen over Michael Schumacher: in levensgevaar?

De medische toestand van Michael Schumacher zou sterk achteruit gegaan zijn. In die mate zelfs dat hij in levensgevaar verkeerd.


De Duitser kende een zwaar ski-ongeval maar leek aanvankelijk niet in levensgevaar te verkeren. Volgens de eerste berichten bleef de Duitser immers bij bewustzijn.

Gedurende de voorbije uren zou zijn situatie echter verslechterd zijn. Bij een hersentrauma valt het immers vaak voor dat de situatie op het eerste zicht meevalt maar dat de situatie plots snel verslechtert door inwendige bloedingen en druk die op de hersenen die ontstaat.

Volgens een officiële mededeling van het management van de Duitser alsook een persbericht van het ziekenhuis zou de Duitser zich in een kritieke toestand bevinden en in coma. Daarbij zouden neurochirurgische ingrepen noodzakelijk zijn. Het ziet er dus naar uit dat de komende uren cruciaal zullen zijn voor Michael Schumacher.

Maandagochtend om 11 uur zou er een persconferentie plaatsvinden.

Opvallend is ook dat de website van zijn broer Ralf Schumacher sinds enige tijd compleet zwart is. Het is echter maar de vraag of dit geen triestige actie van hackers is, of een actie van broer Ralf zelf.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}