Guenther Steiner: “Het Haas F1 team gaat voor podiumplaatsen kunnen strijden”

Haas F1 team
Haas F1 team

Na de bekendmaking van MoneyGram als nieuwe titelsponsor gelooft teambaas Guenther Steiner dat het Haas F1 team er binnenkort in zal slagen om voor podiumplaatsen te strijden, al is ‘binnenkort’ relatief te noemen.

Het Haas F1 team beleefde enkele moeilijke jaren, niet alleen op sportief vlak maar ook op financieel vlak. Met de komst van MoneyGram zal het Haas F1 team volgens teambaas Guenther Steiner een belangrijke stap vooruit kunnen zetten. Steiner verwacht dat zijn team in de nabije toekomst voor podiumplaatsen zal kunnen strijden.

“Met deze overeenkomst denk ik dat we de stap vooruit kunnen zetten waardoor we binnen enkele jaren voor podiumplaatsen kunnen strijden,” aldus Steiner. “Ik beloof het niet voor volgend jaar, we komen immers net uit twee jaar die voor ons bijzonder slecht waren.”

“We hebben echter goed samengewerkt en we zullen blijven verbeteren, het zal tijd vragen maar we zijn realistisch.”

“Ik wil niet de boodschap brengen dat we gaan winnen, maar ik denk dat voor het Haas F1 team de stap is naar het volgende niveau waarop we echt met anderen op hetzelfde niveau kunnen strijden.”

Tot nu toe behaalde het Haas F1 team nog geen enkele podiumplaats. Het beste resultaat tot nu toe is de vierde plaats van Romain Grosjean tijdens de GP van Oostenrijk in 2018.

Klik hier en scoor deals voor Kerstmis met een grote korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Kerst 2023Kerst 2023