Guenther Steiner: “Niet bezorgd over de manier waarop Netflix me in ‘Drive To Survive’ in beeld brengt”

Haas F1 team
Haas F1 team

Haas F1-teambaas Guenther Steiner laat weten dat hij geen probleem heeft met de manier waarop hij afgeschilderd wordt in de F1-serie ‘Drive To Survive’ op Netflix.

Vorige week ging het de derde seizoen van de Netflix-reeks ‘Drive To Survive’ over het reilen en zeilen van het F1-circus in première. In de voorbije jaargangen eiste Haas F1-teambaas Guenther Steiner een hoofdrol op door zijn recht-door-zee-manier van handelen en zijn sappig taalgebruik.

In tegenstelling tot bijvoorbeeld Max Verstappen laat de Italiaan weten dat hij er helemaal geen probleem mee heeft met de manier waarop Netflix hem in beeld brengt, dat vertelt hij aan ‘Motorsport.com.’

“Misschien zijn de verhalen een beetje sensationeler gemaakt, maar verder denk ik niet dat er in principe veel veranderd is, althans zo heb ik het begrepen”, voegde hij eraan toe. “We kennen filmmakers, die halen er het beste uit wat ze kunnen. Dat is wel duidelijk.”

“Hij gaf toe dat hij nog geen enkele aflevering van de show heeft bekeken en dat hij dat ook niet van plan is.”

“Ik weet niet hoe ze het gedaan hebben, daarom heb ik er ook niet zo’n mening over. Ik weet niet hoeveel er is aangepast, en daarom sta ik niet achter degenen die er kritisch over zijn.”

Hij mag dan al niet naar het afgewerkte product gekeken hebben maar hij merkt wel op wanneer de filmploeg aan het werk is tijdens een raceweekend. Maar hij laat weten dat ze erg goed geïntegreerd zijn in het team als ze aan het werk zijn.

“Ze zijn net geïntegreerd in het team voor het weekend. Ze gedragen zich op zo’n manier dat je ze na een tijdje niet eens meer opmerkt. Ze worden een deel van je dagelijkse leven.”

“Daarom zijn er niet echt problemen, het zijn allemaal super aardige mensen. Ze doen gewoon hun werk.”

“Soms heb je een microfoon boven je en merk je het niet eens, maar op andere momenten weet je precies wanneer ze aan het filmen zijn en wanneer niet.”

“Het enige wat ze soms doen is dat je een microfoon krijgt zodat ze een beter geluid hebben,” voegde hij eraan toe. “Maar je weet precies wat ze aan het doen zijn, dat is geen verrassing.”

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Kerst 2022Kerst 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Kerst 2022Kerst 2022