Gutierrez: “Ik ben niet jaloers op Grosjean”

Tijdens de eerste twee races van het nieuwe F1-seizoen heeft Esteban Gutierrez nog niet de eindstreep gehaald, terwijl zijn teamgenoot, Romain Grosjean, vijfde en zesde is geworden. De Mexicaan liet echter weten dat hij niet jaloers is op Grosjean.

Gutierrez is niet jaloers op zijn Franse teamgenoot. Dat beweert hij alleszins. De Mexicaan gelooft dat Haas alles op punt zal hebben voor de GP van China die al binnen een week plaatsvindt.

“Het frustreert me niet dat Romain al punten achter zijn naam heeft staan en ik nog niet. Ik kijk meer naar wat ik heb gedaan en wat me is overkomen. Ik ben blij te weten dat mijn team in staat is om punten te scoren en hoog te eindigen. Ik zat in Bahrein net achter mijn teamgenoot toen ik uitviel,” zei Gutierrez.

“We zijn in een mooi duel verwikkeld. Tijdens de oefensessies waren we aan elkaar gewaagd. Het is een leuke strijd en de rijders pushen elkaar tot het uiterste,” klinkt het bij de Mexicaan. “Het is belangrijk om constant feedback te geven aan het team, zo hebben we de bolide ontwikkeld. Ik blijf knokken en blijf dingen doen zoals ik ze doe. Niets kan mij stoppen. Ik heb bewezen dat de snelheid er is en dat ik kan presteren. Vroeg of laat zal het voor mij goed gaan.”

Geschreven door Anouck Jaspers
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Profiteer nu van grote kortingen op Bol.com !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Wonen campagne 2022Wonen campagne 2022

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print