Gutierrez kondigt zijn vertrek bij het Haas F1 team aan

Esteban Gutierrez zal volgend jaar niet voor het Haas F1 team rijden, dat liet de Mexicaan zelf via de sociale media weten.

Het zat er al enkele weken aan te komen maar nu is het ook officieel, Esteban Gutierrez verlaat eind dit seizoen het Haas F1 team. Naar alle waarschijnlijkheid zal Gutierrez vervangen worden door de Deen Kevin Magnussen die momenteel nog bij Renault rijdt.

Toen Perez aankwam in Brazilië liet hij weten dat hij nog steeds hoopte op een contractverlenging bij het Haas F1 team. Enkele uren later volgde echter een mededeling van de Mexicaan via de sociale media.

“Beste vrienden, ik wil jullie laten weten dat ik volgend seizoen niet meer voor het Haas F1 team zal rijden,” aldus Gutierrez. “Ik wil het team en haar medewerkers, en in het bijzonder Gene Haas, bedanken voor de kans die ik heb gekregen om bij het team te racen. Ik wens hen alle succes toe. Er resten mij nog twee races en ik ga daarin mijn uiterste best doen en proberen te genieten.”

“Ik wil mijn fans en de mensen die mij steunen bedanken. Jullie zullen steeds een bijzondere plaats in mijn hart hebben.”

Gutierrez liet vervolgens weten dat hij hoopt om binnenkort zijn toekomstplannen bekend te kunnen maken.


a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale / Solden 2022Sale / Solden 2022